Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aveva

9. 10. 2008 14:51
Ne věřím, že myslíš upřímně !!!

Byl tady už jeden a ten to také myslel upřímně. ;-D Rv

Nevěřím, že si dokážeš svou víru v Paroubovsko-Ráthovském bahnu udržet. Kdoví zda se tam dá vůbec něco :-© udržet, než jeho (Y) jednotný názor. ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti

pavel 99

9. 10. 2008 11:22
Nuže pane "špičkově vzdělaný podnikateli"

Prakticky všechny tyto krásné vize můžete směle realizovat. Stačí vhodný podnikatelský záměr a zaměstnáte desítky (později - pokud budou tyto myšlenky úspěšné) stovky a tisíce lidí a tento ráj na zemi jim zařídíte. A pokud se tento "ráj" skutečně ukáže životaschopným, tak se můžete spolehnout, že se toto "residuum" rozšíří do rozsáhlých oblastí. Pro začátek právě bankrotují nějaké sklářské provozy, tudíž lidi a prostory máte téměř okamžitě k dispozici. (Ekonomický tandem Jyrka-Sobtka Vám pomohou s počátečními investicemi, když tak se zaručí Lihovým domem;-D).

Pořád mi není hjasné, proč  toto jednoduché řešení ještě nikoho nenapadlo.

0 0
možnosti

milanalois

9. 10. 2008 11:05
Takže jde o náboženství.

Já zas na rozdíl od Vás socialistů věřím v Boha.

0 0
možnosti

Totedyne

9. 10. 2008 23:39
Re: Takže jde o náboženství.

Já třeba v Boha nevěřím. A kdyby náhodou nějaký existoval, tak to musí být pěkný hajzl.:-)

0 0
možnosti

editi

9. 10. 2008 10:32
Světnička byla

čistě uklizena a její čistá duše vložena do čistoty Světničky byla ukojena ideály té strany jí nejbližší. Ale mít ideály v mladém věku není nic špatného. Tak jako vidíme staré filmy s komunisty plných ideálů, nebo současné idealisty Klíče, Cerhu, Světničku a další postarší poblázněné idealisty typu Ziegler a spol., tak se není co divit, že do vlády se dostávají lidé, kteří se tam dostanou po hrbech právě takových idealistů. Ale možná, že na ně také v těch přihlouplých stranických projevech nějaký štěk zbyde.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Radek0075

9. 10. 2008 10:55
Re: Světnička byla

Mýlíte se. Bohužel. Tihle podržtaškové se právě do vlády dostávají a pak dokazují jak je s těmi ideály doopravdy je. Tenhle člověk to zkazil hned v prvním odstavci, kde se dost okatě chlubí a přitom není s čím. Že je zcestovalej? To je dneska kde kdo. Znám dokonce lidi, kteří byly na Seychelích, ale absolutně netušili kde vlastně leží, neboť v letadle neseděli u okýnka. A že má "špičkové vzdělání"??? To měl i dr. Goebbels.   Mě by hlavně zajímalo, v čem Setnička podniká, neboť  je jeho život zahalen tajemstvím. Zatímco o každé prodavačce Amwae můžeme zjistit téměř všechno, o tomto úspěšném podnikateli absolutně nic.

0 0
možnosti

slavek133

9. 10. 2008 10:18

dlouho jsem se tak nezasmál.Další Frigo na blogu.

0 0
možnosti

flavy

9. 10. 2008 10:16
Vynikající recese:)))

0 0
možnosti

rybizek

9. 10. 2008 10:01
UV CSSD radi svym kandidatum NEMYSLET A NEMLUVIT!

:-) CSSD volicske stado mluvi a nemysli, to je v poradku, ale kandidati na hejtmany(napr. Rath a 4mil sankce) se pokusili, nekteri teda, i MYSLET. No a to uz je die grosse Katastrofe.

0 0
možnosti

3lipy

9. 10. 2008 10:01
Dobrý den.

To všechno, co jste vypsal v co věříte, chceme i my. Věřte ale, že nejméně se toho dočkáte právě od strany kterou zastupujete. Ta slíbí to co lidé chtějí slyšet. Omluvou je vaše mládí. Kolik našich velikánů v mládí věřilo slibům komunistů, nakonec prokoukli. Totéž přeji i vám. Zdraví L.Č.V

0 0
možnosti

MiroTR

9. 10. 2008 9:56
Zajímavé

Věříme, že hlas každého člověka má stejnou váhu - pak nechápu, proč ČSSD podpořila přepočet hlasů u voleb.

Věříme, že děti z chudých rodin mají mít stejnou šanci

na úspěch jako děti bohaté - pak nechápu, proč nepodpoříte školné a studentské úvěry. Dnes totiž chudý platí ze svých daní školy dětem z bohatých rodin a na studia svých dětí nemá peníze.

Atd, atd.

0 0
možnosti

NáhodněProcházející

9. 10. 2008 9:50
Ver a vira tva te uzdravi...

"

Věříme v soutěž, která má pravidla a výchozí podmínky

stejné pro každého." coz socialni demokrate ukazali pri poskytovani pobidek zahranicnim firmam. Philips dostal u Hranic pozemky, zastavenou infrastrukturu dle prani, miliardy pobidek, danove prazdniny...

TCT Roznov, cca 40km od Hranic, vyrabejici uplne stejny sortiment dostal kulove. Ze svych dani si naopak platil sveho primeho konkurenta... Nakonec zkrachovalo jako TCT, tak Philips.

Az ziji souteze, kde maji vsichni stejne podminky :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1410x
Místopředseda Mladých sociálních demokratů Praha.
Člen ČSSD na Praze 2.
Podnikatel. Student práv. Bakalář z FHS UK. Politicky liberální socan, cestovatelsky backpacker, fotbalově bohemák. Milovník marockého vína a přístrojového potápění.