Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

Zdeněk Trefný

18. 2. 2010 21:31
Na absolventa FHS UK, byť jen bc. - velmi slabé! Za 4!

Vážený Antoníne,

ani megabillboardy nesnesou všechny typy sdělení. V tom se s Vámi shoduji. Přesto i krátká a úderná sdělení nemusí být hnusná, mohou být i vkusná.

Ani já nemusím sedmnáckrát ráno a ještě jednou tolik odpoledne zřít na Jižní spojce vysmátý dánský komparz v popředí s esteticky sporným zjevem Vašeho bojujícího předsedy. Neosopuji si právo mluvit za Váš voličský elekorát - třeba máte opravdu mezi svými voliči tolik příznivců dekadence. Nebo to podprahově zabírá na ty starší - evokuje jim to šťastné mládí, kdy transparenty s bojem o mléko, zrno i mír se na nás smály i z výloh.

Co Vám však nemohu odpustit, je onen dodatek pod čarou, vážený Bc. z FHS. Za tak diletantské použití dávno zdiskreditované manipulační techniky by Vás měli dodatečně vyhodit od zkoušky Základy komunikace.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

19. 2. 2010 1:03
Re: Na absolventa FHS UK, byť jen bc. - velmi slabé! Za 4!

dík za vyčerpávající školení...;-D...příště bude jistě ČSSD dávat billboardy vkusné, estetické, hezké , nedekadentní na kterých bude vynášet Ods až do nebes...;-D;-D;-D...

Jistě to bude dost nediletantské a nemanipulační i pro takového šmakmajstra jakým Trefný jistě je...      ...hahaha...  ...;-D;-D;-D....

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1410x
Místopředseda Mladých sociálních demokratů Praha.
Člen ČSSD na Praze 2.
Podnikatel. Student práv. Bakalář z FHS UK. Politicky liberální socan, cestovatelsky backpacker, fotbalově bohemák. Milovník marockého vína a přístrojového potápění.