Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

vdanicek

1. 11. 2008 19:44
Mate zajiste pravdu, to my co zijem v kaptalismi vime

Problem je s nevyzralou ceskou spolecnosti ktera se potyka s prezitky socialismu a socialistickeho mysleni zvlaste. Je mozne si nove poslechnout pana primatora Bema - socan jako vysity. Ja tvrdim ze ODS je socialisticka strana prebarvena na modro a pod opryskanou modrou uz prosvita ruzova. Problem v cechach je predevsim mysleni. O tom pozdeji. Mate spravne nazory i kdyz take jeste neuplne zformulovane piste dal drzim Vam palce.;-)R^

0 0
možnosti
N

nepolitik

1. 11. 2008 19:01
Demagog Stnička si plete dojmy a pojmy.

Žádný pravičák nemá nic proti solidaritě, ale proti falešné solidaritě, které se domáhají všichni  naši nemakačenkové, kterým se nechce dělat a jenom volají státe postarej se o nás. Oni jsou těmi, pro které potom nezbývá na ty opravdu potřebné, kteří se bez pomoci neobejdou. V tom je rozdíl mezi levičáky a pravičáky. Levičáci chtějí přerozdělovat vše a říkají tomu solidarita. Pravičacáci chtěji přerozdělovat jen to co je nutné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1410x
Místopředseda Mladých sociálních demokratů Praha.
Člen ČSSD na Praze 2.
Podnikatel. Student práv. Bakalář z FHS UK. Politicky liberální socan, cestovatelsky backpacker, fotbalově bohemák. Milovník marockého vína a přístrojového potápění.